tirsdag den 2. august 2011

Roerende, fantastisk og turbulent !

Da klokken blev 14:55 lettede der et fly fra CPH i Koebenhavn med tre unge drenge. Turen var luksurioes med god flymad, og nye film paa en skaerm i nakkestoetten.
Da vi kom til Dubai var det naesten midnat, men temperaturen var paa cirka 36 grader. Inden i lufthavnen var der heldigvis lidt koldere, og der gik ikke lang tid foer vi fandt en lille bar med nogle dejlige stole. Vi fik os en god mandesnak over nogle oel, og timerne floej afsted.
Saa kom tiden til den sidste flyve tur, og destinationen hed Dar es Salaam. Turen her var ligesom den foerste behagelig og sjov. Tiden gik igen, og inden laenge maerkede vi et ordentligt pump, som afsloerede at vi igen var nede paa jorden. Nu var maalet naaet! Dar es Salaam. Vi gennemgik den saedvanlige procedure, og ventede temmelig lang tid paa vores bagage. Saa laenge bagagen kom frem gjorde det ikke noget.
Efter to skridt ud af doeren komder en venlig mand hen og tilboed os et lift. Vi pruttede om prisen, og blev enige om en pris. Herefter oplevede vi noget som var noget naert den vildeste taxi-tur jeg nogensinde har proevet. Ud i rabaten, dytte af bilisten ved siden af og kigge i nogle papiren. Alt imens vi var en smule nervoese over vores sikkerhed, blev vi overvaeldet af alle de nye indtryk. En helt ny verden, som saa helt anderledes ud end vores egen hjemme i DK. Efter en turbulent tur ankom vi paa Jambo Inn. Nu er vi blevet indkvarteret, og er blevet bespist. Nu staar den paa et tiltraengt bad, og en god nats soevn inden det igen gaar loes i Dar's gader imorgen. En fantastisk og upaaklagelig start paa vores eventyr !!!

 - "It's better to burn out, than to fade away" Neil Young

Ingen kommentarer:

Send en kommentar